Stroom Vergelijken

Beste Energievergelijker

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder meer beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de beterebeoordeling.

Overstappen is besparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitovergestapt van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energiemaatschappij hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de duur van jecontract dezelfde prijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Demogelijkheid is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verschillende invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijenproberen online op energievergelijkers als goedkoopste energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiemaatschappijenconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezennamelijk de meest voordelige energieleverancier.De energieleverancier die als goedkoopste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u subiet zien welke energiebedrijven erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de voordeligste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk gauw welk energiecontract het goedkoperepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geld besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven verschillenenorm per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de meest voordelige leverancier van gas en licht te vinden?En dat u daardoor veel uitgaven aan energie kunt geld besparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en zomaar geregeld. Zo kunt u makkelijk en snelflink besparen op uw energierekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen leverancier vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst weergeven. De maandprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas. Zoals bij beste energievergelijker.

Scroll naar boven