zakelijke energie

Consumentenbond Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde veertien dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje gangbaaraangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnimmer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen aanstonds of in subiet belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Leveranciers vergelijken

Hier kun jeovereenkomsten van alleenergiebedrijven vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waardoor we in de regel betere prijzen kunnen bieden. Tevens deenergieaanbieders waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Stap over naar de voordeligste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaagsgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u spoorslags zien welke energieleveranciers erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostenen welke momenteel de meestgoedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk meteen welk energieovereenkomst het slimstepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per energieleverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en licht, tevens wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks veel geld geld besparen. Via onze website kunt u energiebedrijvenvergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteiten ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken devoordeligste leverancier van gas en licht. Hierdoorbespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijksnel tot wel vieraanbieders op basis van welkomstbonusen, tarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al simpel enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en zomaar geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe leverancier van gas en licht vooru. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Energietarieven vergelijken en geldbesparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappenkunnen flink geld overhouden door te wisselenvan leverancier vangas en licht. Als u al geruime rijd klant bent bij eenenergieleverancier betaalt u vaak te veelvoor uw energie en liggen deenergieprijzen relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij consumentenbond energie vergelijken.

Scroll naar boven