Energie Overstappen

Energie Aanbieders Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de voordeligstebeoordeling.

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat switchen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deopenbreking van de energiemarkt nog nooitgewisseld van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 450.

Welke energieleverancier hetgoedkopere bij jou past, hangt af vanjouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de geldigheid van jeovereenkomst dezelfde kostprijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Deoptie is aan jou!

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest goedkopeenergiebedrijven vinden

Onze website heeft de goedkoopste energiemaatschappijen,acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u devoordeligsteenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierssnelen simpel op een rij. Op die manier kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen.Uiteraard zijn er teallen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest goedkope prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandenuitsparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 maal per kalenderjaar kondigen de energiebedrijvendan tevens nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenflink per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op demaandprijs. Enkele jaren bijeenzelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. ookal was het zo dat elektriciteit ondermeer maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs flink hoger, dit komt door drie,5 cent btw en maarliefst 12 cent belasting op energie. Infeite bestaat meer dan de helft van uw energierekeninguit belasting op energie en btw! Een gemiddeldgezin gebruikt per 12 maanden1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh stroom watongeveer te vergelijken is op eenkostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. Energiebedrijvenmogen zelf hun prijzen bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximum tarief. De uiterste energietarievenworden bepaald door de ACM. Kent u uwprecieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijkersimpel het geschikte energiecontract zoeken.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker degoedkoopste keuzeopzoeken. Zoals bij energie aanbieders vergelijken.

Scroll naar boven