Gas En Licht

Energie Aanbieders

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnaltijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen stantepede of in linea recta belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgenvan elke leverancier een betaling van gelijke hoogtena een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verschillende invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

Welke energieleverancier heeft demeest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meer dan 1 goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energieaanbieders er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde goedkoopste energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaarbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per 12maanden kondigen de energiemaatschappijendan ook nieuwe prijzen aan. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenenorm per leverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en licht, ook wel gas enstroom, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld geldoverhouden. Via deze website kunt u aanbiedersvan gaslichtvergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteiten reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden debeste gas- enstroomleverancier. Hierdoorbespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijksimpel tot wel 4aanbieders op basis van welkomstbonusen, leveringstarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is inenkele stappen en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Energie vergelijkenloont! ook u kunt 100-en euro’s opjaarbasis minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenstijgende prijzen. Echter, leveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maandenover te stappen. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen dekosten voor energie per energiemaatschappijenflink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste kosten die de energiebedrijvendoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het iswel eens eenmogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u met behulp van hiersimpel de all-in prijzenopzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbijkunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuuren de kosten voor gas per kubieke meter. Het is tevens relevantom te controleren of het een vast of variabelenergietarief is. Bij een vaste prijsbetaalt u de volledige contractduur hetzelfdetarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, om die reden hebbenbijna alle leverancier van gas en lichtspeciale acties om klanten te trekken. Profiteer van deze acties en scoor een kosteloos tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van hetcontract – Energiecontracten lopennormaal gesproken één, 3 of5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensaanbiedingen voor 2 of vierjaar. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Bekijk tevens wat andere gebruikers over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energie aanbieders.

Scroll naar boven