gaslicht zakelijk

Energie Vergelijken Onafhankelijk

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 2 wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje eenvoudigaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de oude aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf beëindigen.

Leveranciers vergelijken

Op deze website kun jecontracten van alleenergieleveranciers vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waardoor we over hetalgemeen betere tarieven kunnen bieden. Tevens deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Welke energiemaatschappij heeft demeest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energiemaatschappijen er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u aanstonds zien welke energieaanbieders erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijsen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk spoorslags welk energiecontract het voordeligstepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geldoverhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenflink per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere leveranciers

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u snel geld overhouden. Bijna alle huishoudens kunnen geld overhouden door te switchen, en gewoonlijk tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want energie is de laatstepaar jaar best wel in prijs voor de premie omhoog gegaan. Zoals bij energie vergelijken onafhankelijk.

Scroll naar boven