Meteen naar de inhoud

Energiecontract Vergelijken

Goedkope Energie

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

Overstappen is uitsparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit overgestapt van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energiemaatschappij het slimste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je overeenkomst dezelfde kosten voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keus is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op deze website alle energieprijzen vergelijken.

Online de meest voordelige energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meest goedkope energiebedrijven, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers gemakkelijk op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Zeker zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mits nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden terstond bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u op onze website op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de voordeligste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen flink per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u eenvoudig de kosten van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste lasten die de energiebedrijven in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in de regel een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via hier zelfstandig de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is tevens relevant om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de volledige contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, daarom voeren veel leverancier van gas en licht kortingen om consumenten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder kosten tablet, een lager tarief voor energie of een ander cadeautje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen in de regel 1, 3 of vijf jaar, al zijn er op het moment tevens aanbiedingen voor 2 of vier 12 maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer tevens wat overige consumenten over een leverancier vinden! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij energiecontract vergelijken.

Originally posted 2020-07-10 03:34:48.