Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

Energiekosten Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per 12 maanden te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Nietmoeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk debeste deals op basis van je verbruiken wensen.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun jeovereenkomsten van alleenergiemaatschappijen vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we over hetalgemeen betere tarieven kunnen bieden. Tevens deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

De voordeligsteenergieleverancier kiezen

De voordeligste energieleverancier staat te allen tijdebovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest goedkope energiemaatschappij zal vinden. U kuntverschillende goedkope energieaanbiedersvoorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet onverwijld de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenslimme deal heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig via de tool aan gaan op dewebsite van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuweovereenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

kosten voor energiekunnen per leverancier van energieflink verschillen en dit kan opmaandbasis al gauw honderden euro’s besparen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per energieleverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 energieaanbieders.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor gas en elektriciteit gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een contract met vaste of met variabele tarieven voor energielevering. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere periode, onder andere één of 3 jaar. Variabele energietarieven kunnen elke 31 dagen, per kwartaal of per half jaar veranderen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u ook meer kwijt zijn wanneer de kosten voor energie stijgen. Zoals bij energiekosten vergelijken.

Scroll naar boven