Meteen naar de inhoud

Energieleveranciers Goedkoopste

Gas En Licht

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de betere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Welkomstbonus en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de voordeligste energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest voordelige energiebedrijven, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers efficiënt en simpel op een rij. Op die manier kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de meest voordelige prijzen krijgt. Met de voordeligste energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden uitsparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. 2 keer per kalenderjaar kondigen de energieaanbieders dan tevens nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u simpel de kostprijzen van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per verzekeraars van gaslicht flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een contract bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website eenvoudig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen differentiëren per energieleverancier, deze extra kosten kunnen flink in premieprijs bepalen. Bekijk om die reden zo vaak mogelijk wat de meridiane maandprijs per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven voordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden voeren veel gas- en stroomleverancier kortingsacties om klanten te vinden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of vijf jaar, al zijn er op het moment tevens contracten voor twee of vier kalenderjaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Check ook wat andere gebruikers over een energieleverancier denken! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij energieleveranciers goedkoopste.