Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Gas En Licht Vergelijken Consumentenbond

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnimmer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen acuut of in onverwijld belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij bekomenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun jecontracten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we vaak betere prijzen kunnen bieden. Ook deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

De meest goedkopeenergiemaatschappij kiezen

De voordeligste energieleverancier staat altijdbovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieaanbiedersvoorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie vanonder andere 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet meteen de besparing op het scherm.

Jaarlijks overstappen naar demeest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens 5 keer demeest voordelige energie aanbiedingmisgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energiemaatschappij doetbesparen. Geldbesparen op uw immers al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is vanbelang bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de jaarrekening ook voor een deel uit vaste kosten, tevensdeze kunnen best snel oplopen. Jaarlijks betaalt u voor elektriciteit gemiddeld algauw €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit metname van doen met de teruggave belasting op energie en voor gas metde lasten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij gas en licht vergelijken consumentenbond.

Scroll naar boven