Stroom Energie Vergelijken

Gas En Stroom Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de voordeligstebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnimmer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen spoorslags of in ogenblikkelijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij bekomenvan elke leverancier een betaling van gelijke hoogtena een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je contract overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Welke energiemaatschappij heeft devoordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energieaanbieders er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u aanstonds zien welke energieleveranciers erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onmiddellijk welk energieovereenkomst het bestepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenflink per energieleverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijdezelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u snel de kostprijzen van meerdan 15 energieleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen detarieven voor energie per energieaanbiedersflink verschillen, ook moet u ook rekeninghouden met de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciersin rekening brengt. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het iswel eens een optie dat een contract zumbeispiel goedkoper lijkt door devoordelige energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u op deze websiteeenvoudig de all-in prijzenopzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gasen stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – Denetwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, dezeextra kosten kunnen flink in premieprijs schelen. Bekijk om diereden zo vaak mogelijk wat degemiddelde maandprijs is bij uw gemiddeldeverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kostengoedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheidvan de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier?Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een inzicht in hoe duurzaam de leverancier is!Bekijk het hier en maak gauw een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopennormaal gesproken één, 3 of5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensovereenkomsten voor 2 of vierjaar. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Controleer tevens wat andere gebruikers over een energieleverancier vertellen! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij gas en stroom vergelijken.

Scroll naar boven