Stroom Vergelijken

Gaslicht Energievergelijker

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de voordeligstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiebedrijven Vattenfall, Essent enEneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je contract overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Online de meest voordeligeenergiebedrijven vinden

Onze website heeft de meest goedkope energieaanbieders,acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u demeest goedkopeenergieleverancier voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseasy op een rij. Op die manier kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen.Allicht zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u probleemloos online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt alsnodig. Ook alle energie aanbiedingen wordensubiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u op deze website op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de bestedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijeenzelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de meest voordelige energieleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel geld kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snelflink besparen op uw energierekening. Uw besparing kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen leverancier vooru. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. Ondanks dat elektriciteit ondermeer maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit kan komen door drie,5 cent btw en maarliefst 12 cent belasting op energie. Inwerkelijkheid bestaat een groot deel van uw energierekeninguit energiebelastingen en btw! Een gemiddeldhuishouden gebruikt jaarlijks1.525 m3 gas en drie.340 kWh elektriciteit watongeveer te vergelijken is op eenkostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. verzekeringsmaatschappijenvan gaslichtmogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximum tarief. De maximale kosten voor gas en lichtworden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uwexacte verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijkereenvoudig het meestvoordelige energieovereenkomst afsluiten.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker degoedkoopste keuzezoeken. Zoals bij gaslicht energievergelijker.

Scroll naar boven