energie vergelijken zakelijk

Gaslicht Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis herleiden en de lasten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de voordeligstebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om met name naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij teallen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je contract overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomstgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online de meest goedkopeenergiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de voordeligste energiemaatschappijen,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u demeest voordeligeenergieleverancier voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierssnelen simpel op een rij. Op die wijze kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen.Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.uitgaven aan gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en licht, tevens wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u leveranciersvergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteiten reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken degoedkoopste leverancier van gas en licht. Hierdoorbespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijkeenvoudig tot wel vierenergiecontracten op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere kosten.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeiteflink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe gas-en stroomleverancier vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voorenergie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, tevensdeze kunnen best snel oplopen. Per jaar betaalt u voor elektriciteit gemiddeld algauw €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ooknog een 215,00. Voor licht heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas metde lasten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij gaslicht vergelijken.

Scroll naar boven