Meteen naar de inhoud

Gaslicht Vergelijken

energie vergelijken zakelijk

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis herleiden en de lasten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per 12 maanden betaalt. We raden je aan om met name naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online de meest goedkope energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de voordeligste energiemaatschappijen, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers snel en simpel op een rij. Op die wijze kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de goedkoopste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe gas- en stroomleverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voor energie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, tevens deze kunnen best snel oplopen. Per jaar betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al gauw €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor licht heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij gaslicht vergelijken.

Originally posted 2020-05-31 17:47:08.