zakelijke energie vergelijken

Gasprijzen Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de lasten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de bestebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om ook naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt meestal tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert eenvoudiggrijze stroom zonder poespas.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenslimme aanbieding heeft gevonden kunt u dezesimpel online afsluiten op dewebsite van aanbieder van gasen/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancier van energieflink verschillen en dit kan opmaandbasis al snel honderden euro’s besparen. De kosten voor gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenenorm per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele kosten voor energie. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere tijd, bijvoorbeeld 1 of 3 jaren. Variabele tarieven voor energielevering kunnen elke 31 dagen, per drie maanden of per 6 maanden wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsdalingen maar kunt u tevens meer kwijt zijn als de tarieven voor energielevering omhoog gaan. Zoals bij gasprijzen vergelijken.

Scroll naar boven