Welke Energie Vergelijkingssite

Goedkoopste Elektriciteit

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is compleetgratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan stantepede op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd veertien dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje eenvoudigaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om vooral naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert standaardgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u meteen zien welke energiebedrijven erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de voordeligste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onverwijld welk energieovereenkomst het voordeligstepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenontzettend per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel energie, kunt u zomaar jaarlijks veel geld geldoverhouden. Via hier kunt u gas- en stroomleveranciersvergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteiten ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele momenten debeste energieleverancier. Hierdoorbespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijksnel tot wel 4aanbiedingen op basis van welkomstbonusen, kosten en andere eigenschappen.

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is inenkele stappen en u bespaart eenvoudig.
 • Het voordeel is al eenvoudig enkele 100-en euro’s

Energie vergelijkenloont! tevens u kunt honderden euro’s opjaarbasis besparen op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenstijgende prijzen. Maar, verzekeraarsvan gaslichtbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door jaarlijkseen andere provider tekiezen. Vergelijk dus voor je contract aflooptopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciers te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typewoning.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze ooktoevoegen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopsteaanbiedingen! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij goedkoopste elektriciteit.

Scroll naar boven