Gas En Elektra Prijzen Vergelijken

Goedkoopste Stroom Aanbieder

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de voordeligstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. verschillende partners.

Iedere dag ontvangen wij deactuele prijzen rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je devoordeligsteenergieleverancier vindt die bij je gevalpast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je lopende het energie vergelijken tevenste allen tijde zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maartevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de goedkoopsteenergieleveranciers vinden

Onze website heeft de voordeligste energiebedrijven,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u degoedkoopsteenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseenvoudig op een rij. Op die wijze kunt u de meestvoordelige energie vinden en kiezen.Vanzelfsprekend zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaarbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee keer per kalenderjaar kondigen de energiebedrijvendan ook nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op demaandprijs. Enkele jaren bijdezelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpelen eenvoudig onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omde vergelijking te makenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen kortetijd de goedkopere contractenvoor energie! Wanneer eengas- en stroomleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij goedkoopste stroom aanbieder.

Scroll naar boven