zakelijke energie

Goedkoopste Stroom En Gasleverancier

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde veertien dagenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje algemeenaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiemaatschappijen Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meestgoedkope energiecontract immer bovenaante staan. Welk contract dit is, isgebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En uiteraard van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de voordeligsteenergiedeal is.

Geld overhouden op deenergierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe 12 maanden.Energiebewust leven is nog nooit zo van betekenis geweest.Daarnaast wordt het leven ook continu duurder,waardoor we dolgraag willen geldbesparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer evensimpel. Een nieuwe weg inslaan blijkt overhet algemeen een enorme struikelblok voor de meesteklanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis in de regel niet mogelijk.mensen vervallen welbeschouwd in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudigeenergiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld besparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ookbesparen door over te stappen van energiemaatschappij.Uit onderzoek blijkt dat veel klanten gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perkalenderjaar geldoverhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo precies eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert algemeengrijze stroom zonder poespas.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie schelenontzettend per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u in een paarklikken maandelijks veel geld besparen. Via hier kunt u verzekeringsmaatschappijenvan gaslichtvergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasseen reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden debeste leverancier van gas en licht. Hierdoorbespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijkeenvoudig tot wel 4aanbiedingen op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere kosten.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en zomaar geregeld. Zo kunt u makkelijk en snelflink besparen op uw energierekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen energieleverancier vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele kosten voor energie. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere tijd, onder andere één of 3 jaar. Variabele energietarieven kunnen per maand, per 3 maanden of per half jaar veranderen. Zo profiteert u dus van dalingen in de prijs maar kunt u tevens meer kwijt zijn als de energieprijzen omhoog gaan. Zoals bij goedkoopste stroom en gasleverancier.

Scroll naar boven