Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

Goedkoopste Stroomleverancier

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

 • Honderden euro’s geld besparen
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de voordeligstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiebedrijven Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijvenproberen online op energievergelijkers als meestvoordelige energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de meest voordelige energieleverancier.De energieleverancier die als meestvoordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede deal heeft gevonden kunt u dezesnel via de tool aan gaan op dewebsite van provider van gasen/of stroom. Na het vinden van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Tarieven voor energiekunnen per leverancierbest veel verschillen en dit kan opjaarbasis al zomaar honderden euro’s voordeligerworden. De kosten voor energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenontzettend per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de meest voordelige leverancier te vinden?En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
 • Het gewin is al efficiënt enkele honderden euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink geld overhouden op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe energieleverancier vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbaregas- en stroomleveranciers te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typehuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw exactejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevenstoevoegen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopstedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij goedkoopste stroomleverancier.

Scroll naar boven