zakelijke energievergelijker

Goedkope Energie

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje doorsneeaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om met name naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Online energie vergelijken

Dit doe je simpellekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuzemogelijkheid te maken. Ook het uiteindelijk kostenplaatje is easy te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde meest goedkope leverancier op de1ste plek pronkt. Vanzelfsprekendkun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zogemakkelijk geweest.

Wat ga ik geld overhouden bij degoedkoopste energieleverancier?

Welke energieleverancier demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even delooptijd van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk twaalf maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven schelenenorm per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de meest voordelige gas- enstroomleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel.
  • Het gewin is al eenvoudig enkele 100-en euro’s

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw opbrengst kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen gas-en stroomleverancier vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. ookal was het zo dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs eenheel stuk hoger, dit kan komen door drie,5 cent btw en maarliefst 12 cent belasting op energie. Infeite bestaat een heel grootstuk van uw energierekeninguit energiebelastingen en btw! Een gemiddeldhuishouden verbruikt per 12 maanden1.525 m3 gas en drie.340 kWh elektriciteit watongeveer te vergelijken is op eenkostenplaatje van €147,00 per maand. Leveranciersmogen zelfstandig hun prijzen bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximaal tarief. De hoogste kosten voor gas en stroomworden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uwexacte gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijkersimpel het geschikte energiecontract zoeken.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker devoordeligste aanbiedingopzoeken. Zoals bij goedkope energie.

Scroll naar boven