Meteen naar de inhoud

Goedkope Energieleverancier

zakelijk energie vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall, Essent en Eneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je contracten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we vaak betere prijzen kunnen bieden. Ook de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Wat ga ik geld besparen bij de meest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier de meest voordelige energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden onmiddellijk bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de voordeligste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de kostprijzen van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor gas en licht per verzekeraars van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is meestal mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via deze website uitgebreid de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per leverancier, deze extra onkosten kunnen flink in maandpremie schelen. Controleer om die reden zo vaak mogelijk wat de meridiane prijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een inzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak onverwijld een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen in de regel 1, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig ook overeenkomsten voor 2 of vier 12 maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer tevens wat andere klanten over een leverancier van gas en licht vinden! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij goedkope energieleverancier.

Originally posted 2022-03-09 17:28:57.