zakelijke energie

Overstappen Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergieleveranciers Vattenfall, Essent enEneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst altijd bovenaante staan. Welk contract dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En uiteraard van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest voordeligeenergiedeal is.

Geld besparen op deenergierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe twaalf maanden.Energiebewust leven is nog nooit zo vanbelang geweest.Daarnaast wordt het leven ook telkens duurder,waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde evenduidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meesteconsumenten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis over het algemeen niet mogelijk.consumenten vervallen per slot vanrekening in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je gewoneenergiebesparende hints eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld besparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensgeld besparen door over te stappen van energiemaatschappij.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perjaar uitsparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal eenoptie op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaagsgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u gauw zien welke energiemaatschappijen erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de meestgoedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk stantepede welk energieovereenkomst het bestepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daarom is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de goedkoopste leverancier van gas en licht te vinden?En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg simpel. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Energie vergelijkenlevert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s opjaarbasis uitsparen op uw gas- enlichtksoten. U kunt er somswel voor kiezen om uw contract voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegennieuwe prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maandenopnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor je contract aflooptopnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat stroom ondermeer maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs enorm hoger, dit komt door 3,5 cent btw en maarliefst 12 cent energiebelasting. Inwerkelijkheid bestaat een groot deel van uw energierekeninguit energiebelastingen en btw! Een gemiddeldhuishouden gebruikt per 12 maanden1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh stroom watplusminus neerkomt op eenkostenpost van €147,00 per 30 dagen. verzekeraarsvan gaslichtmogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximum tarief. De uiterste energietarievenworden bepaald door de ACM. Kent u uwexacte verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijkersnel het meestvoordelige energieovereenkomst afsluiten.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker devoordeligste aanbiedingopzoeken. Zoals bij overstappen energie vergelijken.

Scroll naar boven