zakelijke energiecontracten vergelijken

Overstappen Naar Nuon

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de prijs per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan aanstonds op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje algemeenaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnaltijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen linearecta of in gauw belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgenvan elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogtena een overstap.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun jecontracten van alleenergiebedrijven vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waardoor we vaak betere tarieven kunnen bieden. Ook deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo precies een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaagsgrijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u probleemloos online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt alsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordengauw bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u op deze website op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de voordeligstedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenflink per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, tevens wel gas enstroom, kunt u simpel jaarlijks flink geld geld besparen. Via deze website kunt u aanbiedersvan gaslichtvergelijken op basis van onder meer kosten, klasseen reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele momenten devoordeligste leverancier. Hierdoorbespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijksimpel tot wel vieraanbieders op basis van welkomstbonusen, kosten en andere eigenschappen.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijkenloont! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis besparen op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegenprijsstijgingen. Maar, gas- en stroomleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maandeneen andere provider tekiezen. Vergelijk dus voor de duurvan het abonnement om isopnieuw uw kosten aan energie op dezewebsite en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voorenergie tevens voor een deel uit vaste kosten, tevensdeze kunnen enorm oplopen. Per 12maanden betaalt u voor licht gemiddeld alsnel €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor licht heeft dit gemiddeld genomen temaken met de teruggave belasting op energie en voor gas metde kosten voor de aansluiting van gas en de huur vande gasmeter. Zoals bij overstappen naar nuon.

Scroll naar boven