Meteen naar de inhoud

Vergelijk Energieprijzen

zakelijke energie

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 2 weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je alledaags aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest goedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijven proberen online op energievergelijkers als voordeligste energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energieleverancier die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt derhalve alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere klanten met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u snel de prijzen van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u tevens rekening houden met de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in de regel een optie dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via deze website zelfstandig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiebedrijven kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de kosten voor gas per kubieke meter. Het is tevens interessant om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene energieleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak ogenblikkelijk een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen over het algemeen 1, 3 of vijf jaar, al zijn er op het moment tevens contracten voor 2 of vier twaalf maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij vergelijk energieprijzen.

Originally posted 2021-01-05 12:27:53.