zakelijk stroom

Vergelijkingssite Energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan acuut op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 2 wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op onze website zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om ook naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verschillende invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

Wat ga ik besparen bij demeest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier devoordeligste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even delooptijd van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonderzorgen online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt alsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordenterstond bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u bij ons op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de bestedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op demaandprijs. Enkele jaren bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u zomaar jaarlijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u leveranciersvergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteiten ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden devoordeligste gas- enstroomleverancier. Hierdoorbespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijksnel tot wel vierenergiecontracten op basis van welkomstkortingen, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het gewin is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeiteflink geld overhouden op uw gas- enstroomrekening. Uw voordeel kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe gas-en stroomleverancier vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst weergeven. De premieprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis berekenen en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas. Zoals bij vergelijkingssite energie.

Scroll naar boven