Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze eenvoudig online afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Tarieven voor zakelijke energie kunnen per leverancier van zakelijke energie flink verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op zakelijke energie, btw en netwerkkosten.

De energietarieven verschillen flink per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere switchen van gas- en stroomleverancier.

Als u al geruime rijd klant bent bij een leverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en licht en liggen de energieprijzen relatief hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u overzichtelijk en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om de vergelijking te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid.

Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste contracten voor zakelijke energie! Wanneer een leverancier van gas en licht een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken.

Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten berekenen en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.