Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

Zakelijke Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is compleetgratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
 • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de bestebeoordeling.

Overstappen is uitsparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deopenbreking van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier hetslimste bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de geldigsheidsduur van jecontract dezelfde kostprijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Dekeuzemogelijkheid is aan jou!

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Wat ga ik uitsparen bij degoedkoopste energieleverancier?

Welke energieleverancier degoedkoopste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigheid van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede aanbieding heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig via de tool aan gaan op dewebsite van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancierontzettend verschillen en dit kan opjaarbasis al snel honderden euro’s goedkoperworden. De kosten voor gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenenorm per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de meest voordelige leverancier van gas en licht te vinden?En dat u daardoor veel geld kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is enkele klikken met de muis.
 • Het voordeel is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en zomaar geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw voordeel kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciersvan gas en licht te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoning.
 • Vul het aantal inwoners van uwhuishouden in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze ooktoevoegen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de voordeligsteaanbiedingen! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij zakelijke energie vergelijken.

Scroll naar boven